Pachet: 4 cumparate + 1 gratuit

Miere poliflora ambalata la borcan de sticla, avand o greutate neta de 490g (5x 490g).

Mierea poliflora este cel mai complex sortiment de miere. Actiunea sa terapeutica este potentata de nectarul cules de albine de la cateva zeci sau sute de specii de plante medicinale, imprumutand astfel proprietatile terapeutice ale acestora.

In mierea poliflora gasim un continut bogat de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc.) siminerale (Ca, Mg, Fe etc.), aminoacizi esentiali.

Este recomandata in alimentatia copiilor si persoanelor varstnice.

Zaharisirea este un fenomen normal la mierea de albine. In functie de planta de pe care a fost cules nectarul, mierea se va zaharisi mai devreme sau mai tarziu.

Cristalizarea sau zaharisirea mierii de albine este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti. Ceea ce se produce in miere este doar rezultatul schimbarii proportiei intre cantitatea de fructoza si glucoza. Explicatia din punct de vedere chimic al acestui fenomen este ca glucoza este mai putin solubila in apa decat fructoza. Fenomenul se pare ca nu este pe deplin elucidat, insa odata cu trecerea timpului cantitatea de glucoza creste in defavoarea proportiei de fructoza, sub influenta temperaturii scazute, prin urmare incep sa se formeze mici cristale de glucoza.

! Recomandare: Nu pastrati mierea la lumina soarelui! Tineti recipientele bine inchise.
! Precautii: A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

!!! Cumparati acum miere poliflora direct de la apicultor apasand butonul „Adauga in cos” de mai sus, trimitandu-ne un mesaj (sectiunea Contact) sau cu un apel la numarul de telefon: 03100.55.100;

Date Generale
Provenienta Romania
Ambalaj Borcan Sticla cu capac twist off
Greutate neta 2450 grame
Conditii de pastrare Loc intunecat la o temperatura de 10-20 grade
Continut la 100g
Carbohidrati ~38% - fructoza ~31% - glucoza ~7% - maltoza ~2% - sucroza
Vitamine B2, B3, B5, B6, B9, D, PP
Proteine ~0,30%
Aciditate Cuprinsa intre 3,2 si 4,5

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau            Bun