Mierea si gingivitele catarale
Ultrafonoforeza cu miere in gingivitele catarale
Ultrafonoforeza cu miere in gingivitele catarale~ Extras din revista apicola "Romania Apicola" - august 1994 ~ A. I. Kudar (Ucraina) ~Gingivita cronica este intalnita adesea la persoane practic sanatoase totusi, in multe cazuri, ea este un simptom al unor maladii ale unor organe si sisteme interne. Deficitul de vitamine joaca un mare rol in patogeneza ei. Se subliniaza mai ales rolul deosebit al h..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Polenul si pastura in apiterapie (1982)
Polenul si pastura in apiterapieDr. R. I. Anastatiu~ Extras din "Revista lunara de stiinta si practica apicola - APICULTURA" - editia martie - 1982 ~Polenul este format dintr-o pulbere foarte fina ce provine din antenele si staminele florilor. El este recoltat si aglomerat de catre albine sub forma de granule de diferite culori si marimi. Un ghemotoc de polen cantareste cca 25mg si contine aproxim..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Activitatea sectorului de apiterapie (1985)
„Produsele apicole in slujba sanatatii oamenilor dinactivitatea sectorului de apiterapie” Farm. Elena PALOS - Institutul de cercetare si productie pentru apiculturaExtras din "Revista de lunara de stiinta si practica apicola - APICULTURA" - editia ianuarie - 1985In ultimii 10 ani, pe plan mondial si in tara noastra s-auintreprins ample "actiuni in vederea folosirii pe scara tot mai larga apro..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)