Honeysuckle Daiquiri
Ingrediente:60 ml rom (recomandat Bacardi Carta Blanca light)4 linguri de miere30 ml suc de lămâie proaspăt stors30 ml suc de portocale proaspăt storsMod de preparare: Mierea împreună cu rom-ul se agită puternic până la dizolvarea completă a mierii; apoi se adaugă sucul de lămâie şi portocale. La final totul se pune în pahar de sticlă rece.Decor: frunză ..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Rulou cu nuca
RULOU CU NUCA INGREDIENTE: Aluat- 125 ml lapte- 25 gr unt- 230 gr faina alba- 1/2 plic drojdie uscata- 1 ou- 25 gr zahar- 1 priza sareUmplutura- 170 gr nuca- 80 ml lapte- 25 gr unt- coaja rasa de la 1/2 lamaie- 75 gr zahar- 30 gr miere- 1 lingurita cacao- 1 ouPentru uns- 1 ou- 2 linguri lapte PREPARARE Aluatul: se pun intr-o craticioara laptele cu untul. Se incalzesc pana untul e topit com..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Cozonac RosenKranz
COZONAC ROSENKRANZ INGREDIENTE- 400 g de faina- 2 oua intregi- arome (zahar vanilat, coaja de lamaie si portocala, esenta de rom)- un praf de sare- un pahar mic cu lapte cca.110 ml- 25 g de drojdie- 3 linguri de zahar pentru lapte- 1-2 linguri de miere- 130 g de unt- 6 linguri de zahar pentru unt- 10 - 12 linguri de zahar pentru caramel- nuca tocata, dupa preferintaPREPARARESe caramelizeaza c..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura de post cu miere
Prajitura de post cu miereNumarul de portii: 4 portiiTimpul de preparare: 20 minuteTimpul de gatire: 35 minuteGata in: 55 minuteDificultate: UsorIngrediente:- 1 cana miez de nuca maruntit- 1 cana de zahar - 2 cesti faina - 1 /2 cana ulei- 1 1 / 2 lingurite praf de copt - 1 / 2 lingurita de bicarbonat de sodiu - 1 / 2 lingurita de sare - 1 / 2 lingurita de scortisoara - 1 lingurita coaja de lamaie ..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Pesmeti de Nurenberg
Pesmeti de Nurenberg Ingrediente: 250 g zahar, 250 g miere, 500 g faina, 2 oua, 100 g nuci, 1 lingurita rasa cuisoare, 1 lingurita rasa scortisoara, 2 lingurite bicarbonat. Preparare: Se opareste zaharul pisat cu 250g miere clocotita. Se amesteca si dupa ce s-a mai racorit, se adaugă faina, ouale, nuci sau migdale macinate, cuisoare pisate, scortisoara si bicarbonat proaspat cernut. Se framanta ..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Turta dulce
Turta dulceIngrediente: 350 g miere, 350 g faina, 3 oua, 3 linguri zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, un varf de lingurita de scortisoara, un varf de lingurita de cuisoare, 1 lingura rom, 1 lingura ulei, 3/4 pahar de nuci, unt sau ulei pentru uns tava.Preparare: Se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pe marginea masinii pana se moaie. Se da la o parte, se pune zaharu..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Biscuiti cu miere si fulgi de ovaz
Biscuiti cu miere si fulgi de ovaz Tipul retetei: DesertNumarul de portii: 8 Timpul de preparare: 10 minute Timpul de gatire: 15 minute Gata in: 25 minute Dificultate: Foarte usorIngrediente: 100g de fulgi de ovaz, 220g de faina integrala, 1 lingurita de scortisoara macinata, 220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 220g de unt topit, 3 linguri de mi..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura kinder pingui
Prajitura kinder pinguiTipul retetei: Desert Numarul de portii: 8 Timpul de preparare: 3 ore Timpul de gatire: 60 minute Gata in: 4 ore Dificultate: Usor Ingrediente: 10 oua, 200gr zahar, vanilie, 5 lg faina, 5 lg gris, 5 lg cacao, 5 lg miere, 1 1/2 praf copt, 50 ml lapte, 270 ml ulei (tava recomandata 30/40)…Crema: 500ml frisca lichida hulala, 100 ml lapte, 1 cutie lapte condensat, 1 plic gelatin..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura albinita
Prajitura albinita Tipul retetei: Desert Numarul de portii: 8 Timpul de preparare: 60 minute Timpul de gatire: 30 minute Gata in: 1 h, 30 m Dificultate: Dificil Ingrediente:Foi: 1 ou, 1 cana de zahar, 3 lg miere, 3 lg ulei, 1 lg unt, 5 lg lapte, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lamaie,, sare, faina cat cuprinde.Crema: 2 pachete de unt, 1/2 l lapte, 5 lg faina, 200 gr zahar, 2 vanilii, 1 borca..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura dobos
Prajitura dobos Tipul retetei: Desert Numarul de portii: 8 Timpul de preparare: 45 minute Timpul de gatire: 30 minute Gata in: 1 h, 15 m Dificultate: Usor Ingrediente:Pentru foi: 500 g faina, 100 g zahar, 100 g margarina sau unt, 1 ou, 2 linguri miere de albine, 1 lingurita amoniac, 1 pahar lapte;Crema: 3 budinci de ciocolata, 0,750 ml lapte, 6-8 linguri zahar, 200 g Finetti, 200g unt;Decor: 1 pl..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura diplomat de post
Prajitura diplomat de postTipul retetei: DesertNumarul de portii: 8Timpul de preparare: 45 minuteTimpul de gatire: 30 minuteGata in: 1 h, 15 mDificultate: UsorIngrediente:Pentru o tava de aragaz mare, normala, am folosit la blat: o cana (200 ml) de apa, 1/2 cana de ulei, 2 cani de faina, 1/2 cana de zahar, 6 linguri pline de miere, o lingurita de cacao pentru culoare, un pliculet mic de praf de co..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura amandina
Prajitura amandina: Tipul rețetei: DesertNumarul de portii: 8Timpul de preparare: 2 oreTimpul de gatire: 1 hGata in: 3 oreDificultate: Usor Ingrediente: Blat: 6 oua, 200 gr de zahar, 40 ml de apa, 40 ml de ulei, 3 linguri cu cacao, 200 gr de faina, un plic cu praf de copt; Crema: 3 oua, 1 pachet de unt sau margarina, 100 ml. lapte, 50 ml frisca lichida, 200 g zahar, 70 g ciocolata cu lapt..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Prajitura cu foi si crema de gris:
Tipul retetei: DesertNumarul de portii: 1Timpul de preparare: 40 minuteTimpul de gatire: 60 minuteGata in: 1 h, 40 mDificultate: Dificil Ingrediente: Foi: 200g zahar, 100g unt, 100ml miere, 100ml lapte, 750g faina, 3 oua, 10g praf de copt; Crema: 500ml lapte, 100g gris, 250g zahar, esenta sau extract de vanilie, 150g unt, 2 linguri gem de fructe (eu am folosit gem de cirese); Preparare: Etapa..
comentarii la acest articol - vezi comentarii
Tipul retetei: DesertNumarul de portii: 8 portiiTimpul de preparare: 20 minuteTimpul de gatire: 40 minuteGata in: 1 oraDificultate: UsorIngrediente: 1 kg. mere, 175 gr.unt, 4 oua, 100 gr. zahar, 400 gr. faina, cca 100 ml lapte, 4 linguri mierefluida, 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara, sucul de la o lamaie,&nbs..
Showing 1 to 14 of 14 (1 Pages)