Miere de tei - HoReCa, 5kg

Miere de tei - HoReCa, 5kg
Miere de tei ambalata la galetusa de plastic alimentar, avand o greutate neta de 5.0kg.

Mierea de tei este trecuta in categoria celor mai bune si celor mai apreciate sorturi de miere, bogata in vitamine (mai ales vitamina B1 (thiamina)) si aminoacizi, in sedimentul ei granulele de polen ajungand pana la 70-80 %.

Proprietatile mierii de tei
- culoarea galbena-portocalie, roscata
- miros-gust: aroma pronuntata, dulce, caracteristica mierii de tei
- consistenta: uniforma; fluida, vascoasa sau cristalizata

Mierea de tei este recomandata pentru:
- bronsite
- insomnii
- ca sedativ nervos

Zaharisirea este un fenomen normal la mierea de albine. In functie de planta de pe care a fost cules nectarul, mierea se va zaharisi mai devreme sau mai tarziu.

Cristalizarea sau zaharisirea mierii de albine este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti. Ceea ce se produce in miere este doar rezultatul schimbarii proportiei intre cantitatea de fructoza si glucoza. Explicatia din punct de vedere chimic al acestui fenomen este ca glucoza este mai putin solubila in apa decat fructoza. Fenomenul se pare ca nu este pe deplin elucidat, insa odata cu trecerea timpului cantitatea de glucoza creste in defavoarea proportiei de fructoza, sub influenta temperaturii scazute, prin urmare incep sa se formeze mici cristale de glucoza.

! Recomandare: Nu pastrati mierea la lumina soarelui! Tineti recipientele bine inchise.
! Precautii: A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

!!! Cumparati acum miere de tei direct de la apicultor apasand butonul „Adauga in cos” de mai sus, trimitandu-ne un mesaj (sectiunea Contact) sau cu un apel la numarul de telefon: 03100.55.100;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Vizualizari: 3233
  • Producător: Miere de la tara
  • Cod produs: TE5KHGA
  • Disponibilitate:
  • 130,00 lei

Etichete: miere de albine, miere neprocesata, miere nefiltrata, miere horeca, miere restaurante, miere vrac, miere ceainarii, miere galetusa, miere 5kg, miere bucatarie, miere alimentatie

checked style="margin:0px;">

checked style="margin:0px">