Miere polifloră, 275g

Miere polifloră, 275g
Miere poliflora ambalata la borcan de sticla, avand o greutate neta de 275g.

Mierea poliflora este cel mai complex sortiment de miere. Actiunea sa terapeutica este potentata de nectarul cules de albine de la cateva zeci sau sute de specii de plante medicinale, imprumutand astfel proprietatile terapeutice ale acestora.

In mierea poliflora gasim un continut bogat de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc.) siminerale (Ca, Mg, Fe etc.), aminoacizi esentiali.

Este recomandata in alimentatia copiilor si persoanelor varstnice.

Zaharisirea este un fenomen normal la mierea de albine. In functie de planta de pe care a fost cules nectarul, mierea se va zaharisi mai devreme sau mai tarziu.

Cristalizarea sau zaharisirea mierii de albine este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti. Ceea ce se produce in miere este doar rezultatul schimbarii proportiei intre cantitatea de fructoza si glucoza. Explicatia din punct de vedere chimic al acestui fenomen este ca glucoza este mai putin solubila in apa decat fructoza. Fenomenul se pare ca nu este pe deplin elucidat, insa odata cu trecerea timpului cantitatea de glucoza creste in defavoarea proportiei de fructoza, sub influenta temperaturii scazute, prin urmare incep sa se formeze mici cristale de glucoza.

! Recomandare: Nu pastrati mierea la lumina soarelui! Tineti recipientele bine inchise.
! Precautii: A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

!!! Cumparati acum miere poliflora direct de la apicultor apasand butonul „Adauga in cos” de mai sus, trimitandu-ne un mesaj (sectiunea Contact) sau cu un apel la numarul de telefon: 03100.55.100;

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
  • Vizualizari: 3121
  • Producător: Miere de la tara
  • Cod produs: PO275FA14
  • Disponibilitate:
  • 12,00 lei

Etichete: miere de albine, miere neprocesata, miere nefiltrata, miere la borcan, miere borcan, borcan cu miere, miere in borcan, miere poliflora, poliflora 300g, miere 300g, poliflora

checked style="margin:0px;">

checked style="margin:0px">