Turta dulce

Postat de admin 12.09.2019 0 Comentarii IN BUCATARIE,

Turta dulce

Ingrediente: 350 g miere, 350 g faina, 3 oua, 3 linguri zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, un varf de lingurita de scortisoara, un varf de lingurita de cuisoare, 1 lingura rom, 1 lingura ulei, 3/4 pahar de nuci, unt sau ulei pentru uns tava.

Preparare: Se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pe marginea masinii pana se moaie. Se da la o parte, se pune zaharul, faina cernuta, cate putin odata. si dupa ce s-a mai racorit, ouale intregi, pe rand. Se freaca totul bine, se mai adauga bicarbonatul proaspat cernut, apoi cuisoare si scortisoara pisata, rom, ulei si nuci curatite, nesfaramate. Se unge o tava cu unt, se toarna compoziţia, se pun deasupra bucati de nuca si se coace la foc potrivit.

Lasa un comentariu

checked style="margin:0px;">

checked style="margin:0px">