Biscuiti cu miere si fulgi de ovaz

Postat de admin 12.09.2019 0 Comentarii IN BUCATARIE,
Biscuiti cu miere si fulgi de ovaz

Tipul retetei: Desert
Numarul de portii: 8
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gatire: 15 minute
Gata in: 25 minute
Dificultate: Foarte usor

Ingrediente: 100g de fulgi de ovaz, 220g de faina integrala, 1 lingurita de scortisoara macinata, 220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 220g de unt topit, 3 linguri de miere, 1 plic de zahar vanilinat, 6 linguri de lapte, 2-3 linguri zeama de portocale.

Am amestecat bine toate acestia si am mai adaugat zeama de portocale (2-3 linguri).

Preparare:

Intr-o tigaie se omogenizeaza pe foc mic untul cu miereea si cu laptele. Dupa ce se raceste se adauga celelalte ingrediente.

Intr-o tava se pun mici mingi din aluat si se coc.

Se serveste langa ceai sau cu fructe.

Este desertul ideal pentru copii.

Lasa un comentariu

checked style="margin:0px;">

checked style="margin:0px">